Csomagoló fólia webáruház

Csomagolóanyagot keresel? Jó helyen jársz!

Cégünk 2016-os indulása óta kizárólag gyártói, és nagykereskedelmi kapcsolatok megalapozásán dolgozik, ezzel biztosítva minden ügyfelünk számára a minőséget, és a stabil árakat.
Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt lehetséges a vásárlás, akár regisztráció nélkül.

Miért fontos számunkra, hogy minőségi csomagolóanyagot áruljunk?

Mert a legfontosabb az ügyfél elégedettsége.

A piaci szereplők között eltérő minőségű csomagoló fóliát értékesítő cégeket lelhetünk fel. Mi azért döntöttünk a minőség mellett, mert hosszútávon a jó kapcsolat kiépítése az első osztályú csomagoló fóliák, tasakok, és kiegészítő csomagolóanyagok értékesítésén múlik.

Webáruháza van, vagy kereskedelmi cége, vagy csak csomagoló fóliára van szüksége?

Online csomagolóanyag boltunkat azért hoztuk létre, hogy első osztályú csomagolóanyagokat, tasakokat biztosítsunk az egyszeri, és a rendszeres felhasználóknak.

Milyen termékeket talál meg a csomagolofolia.hu csomagolóanyag webáruházban?

 • csomagoló fóliák
 • simítózáras tasakok
 • borítékok
 • zsákok
 • takarófóliák
 • csomagoló dobozok
 • ragasztószalagok
 • takarófóliák

Széles termékportfóliónk által igyekszünk mindenki számára megfelelő megoldást biztosítani a csomagolás témakörében. 

Rendelés regisztráció nélkül magánszemélyeknek is

Közvetlenül a gyártótól, raktárról

Online bankkártyás fizetés

100% hulladék mentes gyártás

Csomagküldő tasakot keres? Futártasak webáruházaknak

Sokan keresnek fel minket, hogy webáruházuk van és keresik az ideális csomagolóanyagot. Az előre dobozolt és csomagolt termékeknél a legjobban alkalmazható csomagolóanyag a futártasak, illetve a buborékos boríték. Mind a 2 termék rengeteg standard méretben kapható, és több szempontból is jó választás.

Futártasak

Lássuk a csomagküldő futártasak pozitív tulajdonságait:

 • kedvező az ára,
 • gyorsan lehet vele csomagolni,
 • egységes a megjelenés,
 • alkoholos filccel lehet írni a felületét,
 • biztonságos,
 • ragasztható, címkézhető

 

Lássuk a buborékos boríték pozitív tulajdonságait:

 • kedvező az ára,
 • gyorsan lehet vele csomagolni,
 • egységes a megjelenés,
 • alkoholos filccel lehet írni a felületét,
 • biztonságos,
 • ragasztható, címkézhető
 • védi a becsomagolt terméket apróbb ütődésekkel szemben

 

Vájjuk bele magunkat egy picit a futártasakok világába! A fenti sorokban a buborékos borítékok mellett a futártasakok pozitív tulajdonságáról olvashatott mindenki. A futártasakok kapcsán érdemes pár szót említeni a típusokról, és méretekről. Ismert neve még coex-tasak, vagy csomagküldő tasak, így az elkövetkezendő sorokban többször fogjuk ezeken a neveken említeni a futártasakot. A csomagküldő tasakoknak 2 fajtája van: a mindenki által ismert futártasak, és a biztonsági futártasak. Mindkettő ldpe anyagból készül, csak a biztonsági futártasak fel van vértezve olyan azonosítókkal amik mind biztonság és a csomag lekövetési útja nézőpontjából rendkívül jól ellenőrizhetőek. A másik kitérőt a korábban említett méretek irányába tesszük.

Futártasak mérete Szabvány méret
170x240+40mm A5, C5
230x320+45mm A4
250x350+40mm C4
350x450+40mm A3
450x550+50mm B3

 

Biztonsági tasak mérete Szabvány méret
165x245+50mm A5, C5
240x350+50mm A4, C4
315x455+50mm A3

A fenti két táblázatban jól látható, hogy a coex-tasakok mérete a szabvány méretekhez vannak igazítva. Ez nagyon jól tud jönni hivatalos papírok, dokumentációk csomagküldeményes feladásánál. Dióhéjban ennyit, bővebb információt a termékeknél tud olvasni. Érdekesség: a coex-tasakok neve a koextrudálás azaz a rétegelt tasak kapcsán alakult. 2 vagy több rétegű anyag egybesajtolása egy vagy több segédanyag felhasználásával.

 

Kérdésed van? Segítünk.

Mivel a csomagoló fóliáknak számtalan fajtája van, és a tasakok között is rengeteg típus létezik, ezért a megfelelő választás nem mindig egyszerű. Hívj vagy írj nekünk és találunk számodra helyes utat a fóliák világában.

CsomagoloFolia.hu - Csomagolás könnyedén, szakszerűen

Egy kis történelem: csomagolóanyagok

A csomagolóanyagoknak számtalan fajtája létezik (szerencsére), mert a fejlődő világ és a különböző igények sorra hozták az újabb és újabb innovatív ötleteket. Talán ha közel fél évszázadot visszamegyünk az időben, akkor a csomagoló fóliák témakörében a stretch fólia, és az 1950-es évek végén feltalált buborékos fóliával ki is van merítve a választék. Igen sok cég, kisvállalkozás dél, és közép-kelet magyarországon a fólia tekercseléssel szerezte betevőjét az XX. század vége felé. Ez manapság sincsen másképp. Fólia tekercselés. Mi is ez az egész?

Tulajdonképpen ha kézi stretch fólia gyártót (vagy akár gépi stretch fólia gyártót) keres az ember, mert nagyobb mennyiségben használja ezt a típusú csomagoló fóliát, akkor nem fóliagyártótól vesz fóliát, hanem tekercselő üzemtől. De miért?

A fóliagyárak általában hatalmas 50 illetve 60kg-os tekercsekben (úgynevezett JUMBO) adják el kamion számra a fóliát a tekercselő üzemeknek, és ezt kapják a végfelhasználók. Nem mindegy, ugye. Na de nagyon előre szaladtunk. A manapság számtalan felhasználási körben említett buborékos fóliát 2 amerikai úriember találta fel egy teljesen más irányú kísérletezés alatt. Mindenesetre egy évtized sem kellett és a buborékos fólia, szakmai nyelven légpárnás fólia berobbant világszerte a köztudatba, és alakultak meg gyártósorok. A légpárnás fóliák hagyományos 10mm-es változatát mindenki ismeri, de már jó pár éve a nagy buborékos fólia az ami egyre nagyobb népszerűséget nyer a fogyasztók körében. Nagy buborékos fólia 2, és 3 rétegű változata is létezik ami újabb felhasználhatósági lehetőséget nyitott meg a piacon.

Kicsit kanyarodjunk el a csomagoló fóliák irányából, de nem túl messzire. A csomagolóanyagok között ki az aki ne ismerné a papírdobozt, vagyis a papírdobozt. Számtalan mérete lelhető fel a piacon. Nem csak csomagolóanyag webáruházak kínálják portékáik közt, hanem széles termék fajtát átfogó online boltok, úgynevezett árkád webáruházak.

És miből készül a papírdoboz? Kicsit régebbre nyúló a történelme mint a csomagoló fóliáké. Ki gondolta volna, de ezt is amerikai emberek agya szülte meg 1871 és 1874 között. A papír alapú csomagolóanyagot hullámosító hengereken vezették át és így elkészült a hullámkarton. A hullámkarton a korszerű technikának köszönhetően lehet 3, 5, illetve 7 rétegű, és a hullámok nagysága, és erőssége is osztályozható. Ez alapján szinte bármilyen papírdoboz  elkészíthető. Anyaga rendkívül sok féle módon alkalmazható, és könnyen nyomtatható. 

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2