Blog cikkek

Légpárnás anyagok, tasakok és fóliák

Van olyan csomagod, amiért aggódsz, hogy sértetlenül megérkezzen? Nálunk a lehető legjobb helyen jársz! Buborékfóliáinkkal és légpárnás fóliáinkkal biztos lehetsz benne, hogy minden értékes csomagod biztonságban lesz. Sőt!

Futártasak méretek - avagy cipőtől a kabátig

A futártasakok megfelelő méretének kiválasztása kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony csomagolás érdekében. Sok érdeklődő és ügyfél keres meg minket ezzel a kérdéssel, ezért ebben a cikkben részletes iránymutatást nyújtunk, hogy mely méretek és típusok felelnek meg legjobban különböző termékekhez.

Hulladékmentes műanyag gyártás

Cégünk elkötelezett amellett, hogy felelős módon kezelje a műanyag hulladékot, ezért gyártási folyamataink során 100%-ban szelektáljuk és gyűjtjük a keletkező hulladékot. Termékeink között büszkén kínáljuk az újrahasznosított anyagokból készült futártasakokat is, mely környezetbarátabb és hozzájárul a műanyag hulladék csökkentéséhez. Cikkünkben részletessen kifejtjük, hogyan kerül újrahasznosításra a gyártási folyamat során keletkező műanyag hulladék.

LDPE fólia tasak gyártás egyedi méretre

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Cégünk egyedi méretű, és kivitelezésű tasakok gyártásával foglalkozik a 2010-es évek végétől.
Ha nem ismeri az alapanyagokat abban is tudunk segíteni. A lényeg, a tasak úgy funkcionáljon, úgy legyen legyártva, hogy a becsomagolni kívánt termékhez megfelelő legyen.

Sittes zsákok az építkezéseken

A sittes zsákok az építkezéseken a törmelékek összegyűjtését biztosítja, így a munkaterület folyamatosan tisztán tartható és minimálisra csökken a balesetek valószínűsége. Növelheti az általános biztonságot az építkezéseken és hozzájárul a produktívabb munkavégzéshez is. Ezeket a zsákokat úgy tervezték meg, hogy minden viszontagságnak jól ellenálljanak, képesek elviselni a komolyabb terhelést és jobban ellenálnak a szakadásnak is. 

Stretchfólia egyedi méretre gyártás

A stretchfólia egyedi méretre gyártása rugalmas megoldást kínál a csomagolási folyamatokban, és lehetővé teszi, hogy pontosan az ügyfelek igényeinek megfelelő hosszúságú fóliákat állítsunk elő.

Buborékos csomagoló anyagok fajtái és felhasználása

A buborékos fóliára gyakran csak, mint csomagolóanyagra gondolunk, de ennél sokkal fontosabb szerepet tölt be életünkben. Az oly sokszor hallható pukkanó hangon kívül, - amely jól elszórakoztatja a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt - sokkal többre hivatott. Most nézzük meg, hogy milyen változatos felhasználási lehetőségeket kínál.

Sztreccsfólia gyártás folyamata

Bár cégünk a sztreccsfólia gyártás utolsó lépésével foglalkozik, vagyis tekercselünk, mégis érdemes néhány gondolat erejéig a sztreccsfólia gyártás azt megelőző lépéseiről is ejteni néhány gondolatot. Maga a gyártási folyamat alapvetően több lépésből áll. Az alapanyag, amiből....

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2