Blog cikkek

Futártasak méretek - avagy cipőtől a kabátig

Futártasak méretek - avagy cipőtől a kabátig

A futártasakok megfelelő méretének kiválasztása kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony csomagolás érdekében. Sok érdeklődő és ügyfél keres meg minket ezzel a kérdéssel, ezért ebben a cikkben részletes iránymutatást nyújtunk, hogy mely méretek és típusok felelnek meg legjobban különböző termékekhez.

Néhány vásárló és már meglévő ügyfél részéről szokott érkezni megkeresés, hogy segítsünk a futártasakok méretével kapcsolatban, hogy az adott méret milyen termék csomagolásához alkalmazható. Ebben a cikkben erre a témára kanyarodva szeretnénk segíteni. Minden e-kereskedelemben aktív vásárlónak segítség lehet egy kis futártasak méret információ (egy kisiokos).

Leggyakrabban csomagolt termékek: póló, szoknya, kabát, télikabát, pulóver, és cipő fajták százai mind méret, mind kivitel szerint. Ezek a termékek különböző méretű futártasakokat igényelnek, hogy megfelelően védve és biztonságosan érkezzenek meg a vásárlókhoz.

Az itt leírtak nem kőbe vésett szabályok, de egy kis iránymutatás, egy kis kiindulópont lehet. Mindig érdemes kipróbálni különböző méreteket és típusokat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást. Ne feledjük, a megfelelő futártasak kiválasztása nemcsak a termék védelmét biztosítja, hanem hozzájárul a vásárlói elégedettséghez is.

Futártasak méretek

175x250mm: gyermek póló 1-2 darab, vagy alsó fehérnemű

230x320mm: 1 darab felnőtt póló, trikó, vagy 2 darab gyermek póló (A4-es lapméret)

250x350mm: 1 darab felnőtt póló, trikó, vagy 2 darab gyermek póló

305x450mm: 1 pár kisebb gyermek cipő, kisebb szoknya

350x450mm: pulóver, vagy több póló, gyermek cipő

450x550mm: felnőtt cipő

XL futártasak 550x750mm: nagy méretű cipő, vagy kabát

XXL futártasak 900x600mm: téli kabát

Amennyiben további kérdései vannak a futártasakokkal kapcsolatban, ne habozzon felkeresni minket! Szakértő csapatunk szívesen segít a megfelelő méret és típus kiválasztásában, hogy a csomagolás minden esetben tökéletes legyen.

Mindenkinek örömteli csomagolást és csomagküldést kívánunk!

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2