Blog cikkek

Hulladékmentes műanyag gyártás

Hulladékmentes műanyag gyártás

Cégünk elkötelezett amellett, hogy felelős módon kezelje a műanyag hulladékot, ezért gyártási folyamataink során 100%-ban szelektáljuk és gyűjtjük a keletkező hulladékot. Termékeink között büszkén kínáljuk az újrahasznosított anyagokból készült futártasakokat is, mely környezetbarátabb és hozzájárul a műanyag hulladék csökkentéséhez. Cikkünkben részletessen kifejtjük, hogyan kerül újrahasznosításra a gyártási folyamat során keletkező műanyag hulladék.

A környezettudatosság és fenntarthatóság ma már alapkövetelmény a vállalati tevékenységek során, így a csomagolóanyagok gyártásában is fontos szerepet kap az újrahasznosítás. Cégünk elkötelezett amellett, hogy felelős módon kezelje a műanyag hulladékot, ezért gyártási folyamataink során 100%-ban szelektáljuk és gyűjtjük a keletkező hulladékot.


A műanyag csomagolóanyagok gyártása és újrahasznosítása a teljes iparban egyre nagyobb figyelmet kap. Nálunk az újrahasznosítás érdekében külsős partnerünk segítségével olyan technológiát alkalmazunk, amely lehetővé teszi a hulladék műanyagok újrahasznosítását. Az első lépésben a gyártási hulladékot 100%-ban szelektáljuk és gyűjtjük. Így a gyártási folyamat során keletkező műanyag hulladék nem kerül a szemétlerakókba, hanem teljes egészében újrahasznosításra kerül, csökkentve környezeti lábnyomunkat.

Termékeink között büszkén kínáljuk az újrahasznosított anyagokból készült futártasakokat is, melyekre az igény szerint újrahasznosítható LDPE logót is tudunk nyomtatni. Ezek a tasakok ugyanolyan minőségűek és megbízhatóak, mint az új anyagokból készült társaik, azonban környezetbarátabbak és hozzájárulnak a műanyag hulladék csökkentéséhez. A termékek LDPE logózásával és a széles termék kínálattal segítjük az ügyfeleknek a környezettudatosabb választást. Újrahasznosított tasakokat egyre több partnerünk választja, ezzel is elősegítve a fenntartható csomagolási megoldások elterjedését.


Fontos megérteni az újrahasznosítható és az újrahasznosított csomagolóanyagok közötti különbséget és párhuzamot. Míg az újrahasznosítható anyagok lehetőséget adnak a későbbi újrahasznosításra, addig az újrahasznosított anyagok már korábban használt, majd újrafeldolgozott anyagok, amelyek újrahasznosított formában kerülnek felhasználásra.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy környezetbarát és fenntartható megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, és a műanyag hulladék kezelésében is aktívan részt vegyen a megoldások keresésében és megvalósításában.

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2