Blog cikkek

Stretchfólia egyedi méretre gyártás

Stretchfólia egyedi méretre gyártás

A stretchfólia egyedi méretre gyártása rugalmas megoldást kínál a csomagolási folyamatokban, és lehetővé teszi, hogy pontosan az ügyfelek igényeinek megfelelő hosszúságú fóliákat állítsunk elő.

Cégünk, a Kisiparos eszköz Kft., saját tekercseléssel gyárt egyedi méretre, egyedi hosszúságú csomagolóanyagot. A stretchfólia egyedi méretre gyártása rugalmas megoldást kínál a csomagolási folyamatokban, és lehetővé teszi, hogy pontosan az ügyfelek igényeinek megfelelő hosszúságú fóliákat állítsunk elő.

A fóliák mindig fix, 50 cm szélesek, azonban a hosszúságuk tetszőlegesen alakítható, attól függően, hogy a papír csévére milyen hosszú fóliát tekercselünk fel. Így ki tudjuk szolgálni akár a legkisebb fogyasztókat és az óriási mennyiséget felhasználó ipari megrendelőket is! 

Az, hogy gépi vagy kézi felhasználású lesz a feltekercselt fólia, pedig attól függ, hogy milyen papírcsévére tekercselünk. Így lehetséges ipari méretű, azaz gépi felhasználású egyedi méretű stretchfólia gyártás és egyedi méretű kézi stretchfólia gyártás is. 

Európában csak néhány nagy gyár állítja elő ezeket a fóliákat, ezt pedig mi tekercselő üzemként, egyedi méretre gyártóként tekercseljük a kívánt módon, megfelelve a különböző ügyfelek igényeinek és specifikációinak.

Ha nem találja stretchfólia kínálatunkból az Önnek megfelelő méretűt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2