Újrahasznosított futártasak 160x320+40mm (100db)

Újrahasznosított futártasak 160x320+40mm (100db)

Újrahasznosított futártasak

méret: 160x320+40mm

szín: fekete

anyagvastagság: 60my

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Futártasak alkotóelemei

 

Fekete futártasakjaink 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek a tasak alapanyagát illetően. A ragasztószalagja erős hotmelt ragasztócsík, mely biztosítja az erős tapadást.

 

Cégünk részt vesz a teljes újrahasznosítási rendszerben. Osztályozva szelektálva gyűjtjük a gyártástechnológiai hulladékot, mely újragranulálást követően ismét termékké konfekcionálunk.

 

Fekete futártasakjaink nem minden estben teljesen feketék, estenként lehetnek szürkés, vagy mélykék árnyalatúak. A futártasakok végső színét a granulátum és a színkeverék elegye adja.

 

A webáruházak kedvenc csomagolóanyaga

A webáruházak méltán priorizált csomagolástechnikai anyaga a futártasak, hisz sok szempontból a legjobb választás.

A legolcsóbb: Miért is? Minek is költsön el az ember több pénzt csomagoló dobozra, vagy légpárnás borítékra, ha van egy olcsóbb megoldás. Sok esetben teljesen felesleges tőbblet költségekbe verni magunkat, ha van kézenfekvő pénztárcabarát ajánlat. Ezt ki kell használni ruhaneműk, vagy kisebb sérülékeny tárgyak webáruházas csomagküldése esetében.

A csomagküldést segíti a megfelelő méretű tasak kiválasztása. Ezt biztosítja a széles méretpaletta.

 

Futártasak használata

A futártasakok használata igen egyszerű. Helyezze a terméket a tasakba. Húzza le a ragasztócsíkon levő linert, majd hajtsa rá a tasak fülét magára a tasakra. Így eléri a záródást.

Adatok
Cikkszám
403
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2